Taxi Diensten

Taxi Angerlo heeft verschillende diensten, op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten. Mocht u andere wensen hebben die niet op deze pagina staan, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Taxivervoer

Reguliere taxivervoer In de meeste gevallen maken de klanten van Taxi Angerlo gebruik van het reguliere taxivervoer. U wordt snel en voordeling, maar ook comfortabel van punt A naar B gebracht. U kunt gemakkelijk een taxi reserveren via onze website of telefonisch via telefoonnummer: 06 53 95 98 21.

 

Groepsvervoer

GroepsvervoerWilt u met een groter gezelschap op stap, dat kan met Taxi Angerlo tot een maximaal aantal van 12 personen. De combinatie van een auto en ons nieuwe taxi busje (Mercedes Vito) maakt het mogelijk een grote groep te vervoeren. Heeft u een groter aantal personen, neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Direct een taxi bus reserveren? Dat kan via onze online reservatie.

 

Luchthavenvervoer

LuchthavenvervoerU gaat op vakantie en heeft geen zin om zelf naar de luchthaven te rijden of de dure parkeerkosten te betalen. Met Taxi Angerlo gaat u zorgeloos op reis naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Rotterdam Airport, Aiport Weeze of Eindhoven Aiport. In veel gevallen wordt er vooraf een voordelig vast tarief vastgesteld om duidelijkheid naar de klant te geven. Neem contact met ons op, of reserveer online direct bijvoorbeeld direct uw Schiphol taxi online.

 

Zakelijk vervoer

Taxi Angerlo rijdt niet alleen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor de zakelijke klanten. Heeft u als bedrijven vaak een klant of leverancier die bijvoorbeeld opgehaald dient te worden van Schiphol of een andere locatie, Taxi Angerlo zorgt ervoor dat uw zakelijke relatie comfortabel wordt gebracht en opgehaald. Dit alles zal door middel van een factuur achteraf afgehandeld worden, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de directe betaling van de rit.